Snabbleverans 2-5 vardagar
Fri leverans 0kr

Dags att montera en fin terrasbelysning: Fråga mer oss!

Utebelysning

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 64

Sida
Loading...
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 64

Sida

Utebelysning med LED lampor

 

Utebelysning spelar en viktig roll för stämningen på gården, terrassen eller altanen. Med rätt belysning kan du skapa exakt den stämning du önskar.

 

En bra belysningen påverkar inte bara atmosfären/stämmningen, utan den har även en effekt på gårdens praktiska användning. Belysningen ska göra det möjligt att använda gården till fullo även om det är mörkt. Detta betyder att även gårdsvägar, trappor, ingångar, garage och andra ställen där människor rör sig behöver belysning.

 

3 kategorier av utomhusbelysning

 

Man brukar dela upp utebelysningen i 3 olika kategorier:

  1. Allmän utebelysning
  2. Spotbelysning
  3. Specialbelysning
 

Allmän utebelysning

 

Den allmänna belysningen av trädgården är belysning av gårdsvägar, dörrar samt andra ingångar. Målet med denna typ av belysning är att göra trädgården säkrare för användning när det är mörkt ute. Till denna typ av belysning rekommenderar vi bl.a. LED väggbelysning samt LED pelarbelysning.

 

Spotbelysning utomhus

 

Med hjälp av spotbelysning kan du lyfta fram de bästa delarna av din trädgård. Du kan fokusera ljuset på t.ex. buskar, träd eller väggar. Det bästa resultatet uppnår du genom att fokusera ljuset nedifrån-uppåt genom att testa dig fram med olika typer av belysning. Vi rekommenderar främst LED strålkastare för spotbelysning utomhus.

 

Specialbelysning för trädgården

 

Specialbelysning innefattar LED-lampor som kan installeras i trånga utrymmen för att belysa små detaljer. Till dessa LED-produkter hör bl.a. våra terrassbelysningspaket och LED ljusnät.

© 2021 Copyright ELAMPAN.SE