Snabbleverans 2-5 vardagar
Fri leverans 0kr

Dags att montera en fin terrasbelysning: Fråga mer oss!

LED STRÅLKASTARE & ARBETSBELYSNING

Visa som Rutnät Listvy

15 artiklar

Visa som Rutnät Listvy

15 artiklar

Livet här i norr är en fröjd så länge sommaren håller sig, förr eller senare kommer dock hösten tillsammans med kylan och det oundvikliga mörkret där tillvaron är desto tråkigare utan ljus.

 

LED är en fantastisk uppfinning, förkortningen står för Light Emiting Diode, dom må vara små men i tillräckligt stor kvantitet och fokus strålar dessa starkare än något annat. En traditionell halogenlampa har en livslängd någonstans mellan 2 – 3000 timmar, en LED-lampa 25 – 30 000 timmar. LED drar fördel gentemot traditionella lampor genom att vara små och smarta, fördelarna är många: långvariga, ekonomiska, hållbara och effektiva m.fl..

 

Våra strålkastare är alla av klassen LED vilket gör dom perfekta för bruk såväl hemma som på arbetsplatsen. När man jämför lampor är det bra att kika på lumenvärdet för att hitta det som passar dig, desto högre värde desto starkare i ljusstyrka och räckvidd.

 

Lamporna är alltid av högkvalitet, leveransen sker kostnadsfritt i hela Sverige & Finland, dessutom är det alltid 30 dagars öppet köp.

 

Ett alternativ för miljö och plånboken – Elampan.

© 2021 Copyright ELAMPAN.SE