Snabbleverans 2-5 vardagar
Fri leverans 0kr

Dags att montera en fin terrasbelysning: Fråga mer oss!

LED PANELBELYSNING

Visa som Rutnät Listvy

21 artiklar

Visa som Rutnät Listvy

21 artiklar

LED panelbelysning är ett elegant inslag i inredningen


LED panelbelysning är nya och innovativa lampor som bland annat används som en snygg och elegant inredningdetalj i hemmet. Tack vare att de är enkla att montera passar de även till andra ändamål, till exempel för korridorer, kontor och mötesutrymmen.

 

Uppbyggnad av LED panelbelysning

 

Panelbelysningen är utformad som en platt kvadrat eller rektangel. Runt lampan finns en tunn ram av aluminium som är täckt av en akrylskiva samt deffusionsfilm. I hörnen finns färdiga monteringshål så att du enkelt kan montera panelbelysningen till exempel i taket utan hängande vajrar. Panelbelysningens uppbyggnad ger lampan ett elegant sken som passar med de flesta andra belysningarna.

 

Bekanta dig med vårt LED panelbelysningssortiment!

 

Hos oss hittar du många olika panelbelysningar med olika egenskaper samt med monteringshål av olika storlek. Vår populäraste modell är LED panelbelysning 300x300 mm 15 W 4000K, men vi rekommenderar även den större 600x600 48 W 4000K-belysningen. Förutom dessa hittar du också LED panelbelysning med dimmerfunktion.

 

Beställ redan idag - din beställning är framme inom 1-2 vardagar!

 

Vi levererar våra LED panelbelysningar fraktfritt i hela Sverige. Varorna skickas direkt från vårt lager, vilket betyder att de vanligtvis är framme inom 1-2 vardagar.

© 2021 Copyright ELAMPAN.SE