LED BASTUBELYSNING

KOLLA IN VÅR POPULÄRA BASTUBELYSNINGSSERIE, NU TILL PANGPRIS!

Bastubelysning LED - Professionell spot-belysning till bastun.

Professionell LED bastubelysning med värmetåliga LED lampor av högklassig kvalité. Lätta att montera och till ett verkligt bra pris. Vi erbjuder fri leverans och fria returer.

(En nöjd kund skickade in denna bild och ville visa resultatet efter han installerat Bastu-leds. Klicka här för att läsa hela hans historia och se mer bilder.).

Bastubelysning kan även användas utanför bastun

LED Bastubelysningsserien är en lämplig ljuskälla för många utrymmen t.ex. bastun, tvättrummet m.m. Du kan även använda LED Bastubelysningsserien för att märka ut trappor och trösklar. I bastun är LEDarna idealiska att installera under laven: de tar lite utrymme, är värmebeständiga och ger mycket ljus.

Bastu LEDs som tål extra mycket värme

Som tillägg till LED Bastubelynningsserien finns det även BastuaggregatLEDs (kolla in kategorin ovan), i både 3500K och 7000K modeller. Dessa LEDs tål mer värme och är till för att monteras nära bastuaggregatet. I våra bastuledpaket följer det även med en extra bastuaggregats led. Du kan lätt fråga mera om produkterna via ""Fråga mera om produkten"" på produktsidan.

Rutnät  Lista 

23 artiklar