Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

Arbetsbelysning

Arbetsbelysning

LED-Arbetsbelysning

Från oss kan du beställa våra populära LED arbetslampor direkt från lagret! Arbetslamporna passar till flera arbetsmaskiner och som arbetsbelysning för t.ex. garaget, båten, verkstaden m.m. Vi erbjuder arbetsbelysning för både inomhus och utomhusbruk. Kom ihåg att vi erbjuder fri leverans & 30 dagars fri bytesrätt (om ni inte är nöjd med produkten). Välj kategori ovan för att se våra produkter!

Varför LED till arbetsbelysning?

Led som fullgod arbetsbelysning är något som ökat enormt i populäritet under de senaste åren. Detta är den nya belysningen. Orsaken till varför LED är utmärkt val till arbetsbelysning på traktorer, grävmaskiner och annan form av arbetsmaskiner är följande: - Ledlampor kräver mindre ström, du sparar energi och således bränsle. - Led-arbetsbelysningen är mer stöttålig än traditionell belysning. - De ger ett väldigt starkt ljus. "Du får mycket ljus för pengarna!"

Bärbar LED-arbetsbelysning

Vi erbjuder utöver arbetsbelysning till fordon även bärbar belysning som man kan bära med sig dit vart man behöver lite extra ljus. Vi erbjuder arbetsbelysning som kan endera laddas/ drivas med batterier. Dessa bärbara LED-arbetsbelysning har vart otroligt populärt bland våra kunder och vi har mottagit mycket beröm för produkten. Har ni frågor är det bara att kontakta oss och fråga, vi svarar hellre på en fråga för mycket än en för lite.

Vill ni beställa större mängder med arbetsbelysning?

Vår professionella Led-belysning lämpar sig för alla typer av arbetsmaskiner. Naturligtvis erbjuder vi bra rabatter till de som vill beställa större mängder av arbetsbelysning oavsett om du är företag eller privatperson. Vår professionella arbetsbelysning lämpar sig för alla typer av arbetsmaskiner. Som en extra bonus så erbjuder vi expressleverans utan kostnad till alla som gör en lite större beställning. Kolla in vår sida om "företagsförsäljning" för att få mer information samt se vad vi erbjuder för rabatt idag. Naturligtvis kan ni även kontakta oss direkt med frågor angående företagskonto eller om arbetsbelysningen.

Rutnät  Lista 

4 artiklar

please wait...