Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

Köksbelysning

Köksbelysning

köksbelysning

Rutnät  Lista 

10 artiklar

Köket är hemmets hjärta och förtjänar den bästa möjliga belysningen.

 

I köket lagar du både mat, äter och spenderar mycket tid tillsammans med din familj och vänner. En väl vald belysningsplan hjälper dej att effektivera ditt köksarbete medan det samtidigt skapar den rätta stämningsbelysningen under middagen. Det främsta aspekten som bör beaktas vid valet av belysningsalternativ är storleken på köket: du behöver en klar allmänbelysning för att belysa hela utrymmet, en effektiv arbetsbelysning ovanför arbetsbänkarna och samtidigt separat dimbara belysningslösningar i kökets mat- och sällskapsutrymmen så att du kan skapa en stämningsfull atmosfär under själv middagen. 


(Bild av ett modernt kök med ledslingsbelysning. 
En nöjd kund som delade med sig sitt resultat.Temperaturen på färgen är kall-vit (5500K)).


Effektiv köksarbetsbelysning för själva matlagningen

 

Det jobb som du gör i köket då du hackar grönsaker och tillreder festmiddagar är ett precisionsjobb. Därför är det både för matupplevelsens och säkerhetens skull viktigt att din arbetsbänks belysning är tillräckligt effektiv. Den absolut populäraste lösningen till detta problem är LED band, som i köket kan fästa under väggskåpen där de direkt belyser arbetsbänken, eller för indirekt belysning fästas längs medskåpens övre eller nedre sockel. Kom bara ihåg att om du vill placera belysningen väldigt nära arbetsytorna är det skäl att använda sig att stänktåliga lampor. 

 

Skapa den perfekta stämningen i köket med dimbar belysning

 

Då du med hjälp av olika belysningsalternativ kan skapa en varierande atmosfär i ditt köks mat- och sällskapsutrymmen kommer hela din gastronomiska upplevelse även att förändras. Det är så mycket trevligare att umgås och äta med sin familj och vänner då belysningen kan justeras efter behov. Då blir varje middag en ny upplevelse. För belysning av mat- och sällskapsutrymmena rekommenderar vi den riktbara STYLE belysningsserien eller olika dimbara LED downlights med vilka du kan framkalla en helt unik punktbelysning av ditt kök.


Läs mera om köksbelysning under de olika produktallternativen och fråga oss gärna

 

Vår kundtjänst hjälper dig gärna att välja rätt belysning för ditt kök. Maila oss på info@elampan.se eller ta kontakt via kontaktformuläret här ovan.

please wait...