Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

LED-belysning för egnahemshus


Välj LED för belysning i ditt hus och spara på elräkningen!

Hos oss hittar du ett brett utbud av olika LED-produkter för belysningen av hela egnahemshuset. En stor del av våra produkter har även dimmerfunktion.
Vi har erfarenhet av hundratals olika objekt och vi hjälper gärna till med olika slags frågor. 
 

En lista med produktallternativ

Denna sida fungerar som en lista på olika produktallternativ, så att du snabbt och enkelt kan jämföra bilder av olika modeller i vårt sortiment. Mer detaljerade uppgifter hittar du på produktsidorna (länkar enligt produktkategori).
 
 

LEDSPOT

 

 

Ledspot ger en snygg helhet och du kan fast upplysa ett helt rum. I sortimentet ingår IP44-belysning som är till för våta/fuktiga utrymmen. Alla produkter går att dimra. Ljusstyrka (lumen per W) är här i världsklass!

 
 

LED SLIM STYLE

Den elegante LED Slim Style med dimmerfunktion hittar du i 6W IP20 samt 9W IP44. Belysningsfärgen varierar mellan 3000K och 4000K. Alla produkter går att dimra. 

 
 

LED SLIM-BELYSNING 4,5W OCH 9,6W

 
Tusentals sålda exemplar, utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet. 
LED SLIM finns i modellerna 9,6W och 4,5W. Alla produkter går att dimra. Fungerar även att dimra med tryckknapp.

 
 

LED CLASSY

LED Classy hör kanske till den stiligaste belysningen i vårt sortiment! Med riktingsbart vitt sken är denna något att tänka på som ett alternativ, speciellt i vardagsrummet. IP44 finns även i snyggt borstat stål. Alla LED CLASSY-modeller har dimmerfunktion.

 
 

Kom ihåg:

please wait...