Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

Tips på funktionerande belysning: Ideér om köksbelysning med LED-slinga

tisdag 13 december 2016 kl. 14:54:47 Europe/Kiev

 

Köksbelysning med LED-slinga

 

Nedan hittar Du otroliga realiseringar av köksbelysning med hjälp av LED-slingan. Du hittar även en länk till videon, som framvisar hur lätt installationen kan utföras med ett färdigt paket.

 

Bild köksbelysning


Med LED-slingan kan det skapas otroliga realiseringar till en förnuftig budget. Ovan finns ett luxuöst belyst och renoverat objekt med 3000K 12W WHITE PREMIUM- seriens LED slinga. Slingan är installerad på en monteringslist som är försedd med mjölkglas, på detta sätt  öppnar sig ljuset vidsträckt i omgivningen. Därutöver är LED-slingan dimmbar. Se vidare på POWER -arbetsyta-paketet här.


Bild köksbelysning 2


På bilden ovan finns LED slinga 4500K ljusfärg installerad på arbetsytan och skåpuppsättningen. På dettä sätt kan Du skapa stilig indirekt belysning


Bild köksbelysning 3


 I detta kök, har den gamla belysningen rivits bort och istället installerats 4,8W LED slinga med dimmern.  Ljusfärgen 3000K  fungerar fint på tegelväggen.


Hur installerar Du en LED slinga? Nedan finns en kort video av installationen, i all sin enkelhet:


På videon installerar vi en 4500K LED slinga i kontorets pausrum Själva installationen tog ca 15 minuter. 
 
 

Klicka på videon och hitta mer info om produkten på produktpaketets sida., Klicka HÄR

 

Bekanta Dig HÄR med hela urvalet av LED-slingor


Nyhet inför hösten - LED Pallas

måndag 31 augusti 2015 kl. 16:01:22 Europe/Kiev

 Nyhet hösten 2015 - LED Pallas

 

Vi har fått in de otroliga LED-Pallas belysningen, vilka är en riktbar samt dimbar spotlight.  

LED pallas


PALLAS

 

Endast 33 mm hög, 6W riktningsbar.

Enkel att koppla då lampan är utrustad med egen kopplingsdosa. Triac-dimmerfunktion.

 

Tillgängliga med vit och kromad ram.

Länk till Pallas-belysningen.

 

Belysningen i köket är ett samspel mellan två olika belysningar

torsdag 29 januari 2015 kl. 10:24:46 Europe/Kiev

I köket behövs, förutom hjärta, även en bra arbetsbelysning. Matlagning kräver precision, passion och en bra arbetsbelysning! Det är svårt att avgöra om köttet är lagom stekt i en dunkel belysning. Inte vill du heller skära grönsaker med en vass kniv i mörkret. En bra belysning erbjuder säkerhet men även lyckade rätter. Alltså ska du inte snåla på belysningen. För köket rekommenderas bland annat LED­slingor som kan monteras dolda på skåpens undersida.

Köket ger näring åt kroppen och ljus för själen

Matlagning är alltid en upplevelse. Upplevelsen kommer från smaken, doften, sällskapet och värmen men även från belysningen. Den rätta belysningen vid middagsbordet, även under gråa och trista vardagar, förändrar upplevelsen och ger fina minnen för resten av livet. Till och med en enda lampa med det perfekta skenet ger mycket till för upplevelsen och helheten. Om belysningen kan riktas eller dimras blir den som en egen kraft i köket. En kraft som skänker ljus, värme och välmående. Belysningen ska vara som ett komplement till ditt välbefinnande. För detta ändamål finns det ett flertal olika LED Bright light downlights med dimmerfunktion och LED Classy downlights, men även inredningsbelysning.

Vilken är ditt livs belysning i köket?

Vi vill se just din lösning för belysning i köket. Ladda upp en bild med hashtaggen #mittlivsbelysning på Instagram och dela din berättelse. Bekanta dig även med berättelserna LED­belysning i det nya köket (remeber: link to the other article) och belysning i köket med LED­slinga (link later).

please wait...