Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

Bilgaragebelysning

Bilgaragebelysning

Rutnät  Lista 

9 artiklar

FRI LEVERANS! Till garagebelysningen hör både belysning inne i garaget och belysning vid garageporten. Meningen med garagebelysning är att öka säkerheten när du kör in i garaget samt att göra det bättre att arbeta i garaget. När du ska skaffa garagebelysning är det bra att tänka på hur effektiv den ska vara. Garagets storlek påverkar på belysningens effekt: för ett större garage behövs det mera ljuseffekt.

 

I garaget använder man strålkastare på utsidan och led lysrör på insidan som belysning

 

Strålkastare är populära som garagebelysning. Speciellt på utsidan (t.ex. ovanför dörren) använda ofta strålkastare med rörelsesensor, strålkastaren tänds alltså då bilen kommer tillräckligt nära. På det här sättet är inte belysningen på hela tiden och du spara ström. Inne i garaget passar det bra med LED-lysrör som är enkla att montera i taket. LED-lysrören ger en effektiv belysning i garaget och förbrukar inte för mycket el. LED-lysrören har ändå en lång livstid, vanligen cirka 50 000 timmar. Belysning till arbetshörnan i garaget

 

Om du har en egen liten arbetshörna i garaget där du tycker om att pyssla med dina verktyg rekommenderar vi att du skaffar en belysning för det ändamålet. Belysningen kan t.ex. monteras ovanför arbetsbänken. På det här sättet får du en bra punktbelysning som avger ljus just där du behöver det.

please wait...