Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

Vardagsrummets belysning

Vardagsrummets belysning

""

Rutnät  Lista 

17 artiklar

Vardagsrummet kräver en mångsidig belysning

 

I vardagsrummet spenderas det oerhört mycket tid och det ger plats för alla sorters aktiviteter förutom att även vara ett umgängesrum, som tv-tittande, läsning, matplats m.m.. Eftersom rummet använd på ett så mångsidigt sätt förutsätter det även väldigt mycket från vardagsrumsbelysningen som skall kunna täcka alla dessa behov.

 

Vardagsrummets allmänbelysning bör ha ett klart ljus

 

För allmänbelysningen väljer man vanligtvist oftast till taket försänkta lampor som vid behov kan belysa hela utrymmet. Vardagsrumsbelysningen bör vara tillräckligt stark och klar så att de hobbyn eller saker som kräver mycket belysning, som städning eller läsning, kan utföras. Genom att välja långlivade LED-lampor i ditt vardagsrum sparar du både tid och pengar tillika som du är skonsam mot naturen.Dimbar belysning för tv-stunderna

 

Det är viktigt att kunna variera mängden ljus som sprids i vardagsrummet. Därför bör vardagsrumsbelysningen även vara dimbar så att du lätt kan skapa en avslappnad och för ögonen skön miljö vid t.ex. tv-tittande, något som kräver märkbart mindre belysning än då du exempelvis städar utrymmet.
Ett annat alternativ är att investera i riktbara downlights med vilka du kan belysa specifika partier av rummet åt gången och på så vis åstadkomma en för din familj passlig stämningsbelysning.Kolla in alternativen nedan och fråga oss gärna

 

Vår kundtjänst hjälper dig gärna att välja rätt belysning för ditt kök. Maila oss på info@elampan.se eller ta kontakt via kontaktformuläret.

please wait...