Snabbleverans 2-5 vardagar
Fri leverans 0kr

Dags att montera en fin terrasbelysning: Fråga mer oss!

Terassbelysning

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

Elegant terassbelysning


Terassbelysning passar bäst för sommar- och höstkvällar; en elegant belysning gör att terassen känns inbjudande. Det finns flera alternativ till terassbelysning. Ditt val beror långt på hurdan terass du har: är det en öppen terass, en terass med tak eller är den inglasad?

 


För en öppen terass passar vår LED-terassbelysningsserie bäst. Du monterar den enkelt på terassens däck eller hänger upp den i taket eller på räcket. LED-terassbelysningsserie har IP44-klass, vilket betyder att de tål fukt. Även LED-strålkastare passar för en öppen terass som du behöver stor ljuseffekt eller vill reflektera ljuset på olika detaljer på terassen. En rolig idé är att placera LED-stolpbelysning t.ex. runt hela terassen. Flera olika allternativ till belysning på terassen

 

För en terass med tak eller en inglasad terass finns det flera olika belysningsalternativ. Eftersom lamporna till stor del tål fukt kan du använda t.ex. vägglampor, LED-ljusnät eller LED-inredningslampor. När du väljer belysning för terassen med tak eller den inglasade terassen ska du tänka på att den inte ska variera alltför kraftigt med belysningen inne i huset - detta göra att ögonen irriteras av de olika kontrasterna. Ha även grannarnas terassbelysning i åtanke då du planerar din terassbelysning. Frågor om terassbelysning?

 

Tveka inte att ta kontakt med vår kundtjänst om du har frågor om våra produkter eller funderar på belysning till terassen. Vi hjälper gärna till!

© 2021 Copyright ELAMPAN.SE