Snabbleverans 2-5 vardagar
Fri leverans 0kr

Dags att montera en fin terrasbelysning: Fråga mer oss!

Gårdsbelysning

Visa som Rutnät Listvy

15 artiklar

Loading...
Visa som Rutnät Listvy

15 artiklar

Gårdsbelysning gör din trädgård säkrare och skapar stämning


 

När det kommer till trädgårdsbelysning görs ofta det felet att man endast skaffar en stark och effektiv lampa som lyser upp hela gården. I det fallet blir det för stor kontrast mellan det mörka och det som är upplyst och det bländar de som går i trädgården. Istället för att skaffa en lampa rekommenederar vi istället att du skaffar flera LED-trädgårdslampor som lyser upp gården på olika sätt. En mångsidig belysning gör att trädgården känns säkrare och dessutom ser hemtrevligare ut.

 

De viktigaste ställena att belysa på gården

 

De viktigaste områdena att belysa i gården/trädgården är: uppfarten, gångar, entréer, portar, lekplatser och andra ställen där människor rörs. Det är viktigt att belysa uppfarter och andra gångar så att människor kan känna sig trygga då de ska till bilen, cykeln eller annars ut och gå. 

 

Exempel på gårdsbelysning

 

För belysning av gångar och andra stora områden passar stolpbelysning. För förrådet och garaget passar det bättre med t.ex. strålkastare med rörelsesensor. För entrén rekommenderar vi LED-väggbelysning som monteras så att din skugga inte skuggar nyckelhålet i dörren. För terassen finns det förmånliga LED-slingor som kan monteras t.ex. på terassräcket eller andra byggdetaljer. 

 

Vi hjälper gärna!

 

Har du frågor om trädgårdsbelysning eller behöver du tips för hur du bäst lyser upp trädgården? Ta kontakt med vår kundtjänst, vi hjälper gärna till!

© 2021 Copyright ELAMPAN.SE