Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

BADRUMSBELYSNING - fri leverans på order över 500 kronor

<center> BADRUMSBELYSNING - fri leverans på order över 500 kronor </center>

Rutnät  Lista 

24 artiklar

Badrumsbelysning bör erbjuda ett klart och trivsamt ljus

 

Badrummet är för dagens familjer ett ställe där det spenderas mer och mer tid i. Det är i detta rum som man tvättar sig, borstar tänderna, lagar sig redo, sminkar sig och kopplar av både morgon och kväll. Av just denna orsak behövs det därför en belysning som förutom att vara funktionell även är trivsam.Av säkerhet- som såväl praktiska skäl är det viktigt att badrumsbelysningen erbjuder ett klart och effektivt ljussken, så att man har ett bra ljus när man fixar sig i ordning inför festen eller bara tar hand om sin vardagliga hygien. Belysningen får gärna vara dimbar då det handlar om att skapa en stämningsfylld och avslappnad badrumsmiljö. Detta kan även uppnås genom användning av riktbara lampor vilka man använder för att belysa separata delar av rummet.


Badrumsbelysning skall tåla fukt

 

Det är bra att komma ihåg att badrummet är ett våtutrumme och därför bör även belysningen som används vara fukttåliga. Alla produkten märkta med IP44 (alla produkter i denna kategori) är vattenstänktåliga och lämpar sig därför perfekt som belysningsalternativ i badrummet eller i övriga våtutrymmen.


Skapa den rätta stämningen med dimmers

 

Genom att dimra din badrumsbelysning kommer du att uppnå en ny nivå av avslappning då du duschar eller tar ett bad. Vi rekommenderar att du åtminstone till duschdelen av rummet väljer en dimbara belysning eller små spotlight för att belysa vackra detaljer inredningen och på så vis ger dig själv en välförtjänt relaxstämning.


Kolla in prioduktallternativen nedan och ta gärna kontakt

 

Vår personal hjälper dig gärna att välja rätt belysning till ditt badrum/ wc. Skicka ett mejl till info@elampan.se eller ta kontakt via kontaktformuläret.

please wait...